måndag 25 juni 2012

Sommar!

Blivit lite lat här på sistone. Fullt upp med jobb ett tag efter tentan. Nu avslutades just första semesterveckan, hela 3 dagar jobb denna vecka :P Skönt med en liten mjukstart!

Har tvättat altanen igår, ska snart olja den, bara jag får oljan levererad hem... Den jag hade var helt rostig! Stått inne hela tiden, men hinken hade rostat och lämnat av sig i oljan. Passade på att klippa ner gräset runtom nu i väntan på olja. Orkade inte dra fram trimmern för det lilla, så klippte för hand. Men det fick jag ångra nu. Kliar så sjukt hela armarna (och benen)! Och fick just världens nys-attack med. Har iaf bara liiite utslag, så förhoppningsvis slutar det snart klia.

Var in till stan igår och köpte biljett till Stadsfesten på fredag. Mitt första besök där någonsin. Men det är riktigt skamligt, samma priser som alla andra festivaler... och en scen, 3-4 artister/kväll. Riktigt illa! Men syrran kommer vara här då, så de skulle gå också, klart man må följa! Och att Takida spelar gör det ju faktiskt ändå värt priset.

Tentaresultatet lyser för övrigt ännu med sin frånvaro. Ofta brukar lärarna lägga upp ett meddelande om när resultatet beräknas komma, men inte ens det har vi fått.

Nu ut i solen och göra mer fint på altanen. Skrubba dynlådan står näst på tur!

Inga kommentarer: