lördag 11 juli 2009

Lördag

Idag ville T bara se barnfilm, det ville inte jag, så jag sitter här. Och i soffan av och till med en bok istället :P Just nu ser hon Kipper, i några minuter till innan sovdags. Innan dess var det Dora.
Imorgon ska hon till farmor och farfar då jag jobbar till 22... 10 timmar. Sen 3 på måndag. Efter det åker vi bussen till mamma. Billigare så, så kan jag åka hem igen med pappa och T med syrran. Blir bra det.

Har även börjat ta sig lite mer med planerna för firandet med vännerna om 2 veckor... Vi blir iaf 4 till middagen :) Då var frågan bara vad man ska äta... Och sen tänkte vi ta dit lite mer folk och dricka lite mer.. och så.. :) Lär bli en kul kväll!

2 kommentarer:

mammabecka sa...

Nix, tåget går bara upp till Narvik (och det är givetvis otroligt mycket billigare än flyg). Efter det måste man ta flyg, båt, och/eller buss.

Åsa sa...

Barn är roliga när det gäller filmer. Kommer ihåg att det där med film kunde man se hur många gånger som helst efter varandra fast man redan visste vad som skulle hända. Det är så det är.

Abba är verkligen lätt musik som passar alla egentligen. jo den är riktigt bra att se som musikal. o det mest intressanta med att se den i två länder var att i sverige är vi så mycket duktigare på att sjunga o agera. i england så var det dansen som var kanon bra men inte lika bra på att sjunga. så olika kan det vara.