lördag 23 maj 2009

Cykelträning2

Nu cyklar hon snart lillskruttan! Jag sprang bakom och släppte flera gånger här ute nu.. 10-20 meter cyklade hon själv :) Men när vägen tar slut, eller trottoaren dyker upp så blir det tvärstopp med fötterna i backen :P

1 kommentar:

Åsa sa...

Hejsan hej där!
Jo det stämmer att vi nu har flyttat till nytt. Det är verkligen något som vi väntat på länge länge. Men det har inte alls fungerat inom den hyresföreningen som vi haft förut. Det har en poängsystem som gör att man inte har en chans alls, eller om man har det så är det så hög hyra att det inte funkar alls i dagsläget.

Men av omständigheterna, som inte är dem roligaste, så fick min sambo ärva pengar. Vilket gjorde att vi hittade en insats dom är kalas mitt uppe på stan!!! Jippi!!!

Ja mitt jobb nu består av en grupp på 6 elever som är mellan 12-16 år. Elever som inte klarar av olika anledningar att vara i sin ordinarie klass. Det är verkligen så intressant. Lär mig nytt hela tiden som jag inte skulle ha kunnat läst mig till från en bok. Det är nyttigt att ha detta med sig i ryggsäcken.

Vad härligt det är att läsa om hennes framsteg på cykeln. Kommer precis ihåg hur det var. Tror också att det är ett bra sätt att inte ha stödhjul men det kan säkerligen vara mycket individuellt. Men vad spännande. Snart så släpper det bara o då vill hon inte komma in om du så försöker locka med godis ;)

Kram kram