tisdag 20 december 2011

Found it!

Hittade den bortsprungna färgburken. I byrån. Såklart! Har målat ett varv nu så gott det gick. Gick inte att måla riktigt hela vägen, så får fortsätta imorgon då det torkat. Får gå och fixa hem nästa färgburk imorgon med, någon slags grundfärg nu, som dessutom står på burken att den gulnar! Så man må ju måla över den 2 varv iaf så det håller sig vitt!

Imorgon är alltså första lediga dagen. Den ska spenderas med besiktning av bil, byte av bh (köpte ju fel kupa... inte lätt då man plötsligt får veta att man ska ha 2 storlekar större än man haft senaste 8 åren!) och handla lite smått. Vi hade för lite mandelmassa, eller för mycket nougat, till mozartkulorna vi gjorde idag. Så dem får vi fixa färdigt imorgon när T kommer hem från skolan.

Har även hunnit med att göra julköttbullarna idag. Blev lite annars för att slippa gluten. Jag litade inte på ströbrödet, så tog havregryn istället. Sen hade jag visst inget potatismjöl, så det fick bli pofiber istället. Sedan kryddpeppar istället för svart- eller vit-. T tyckte de var jättegoda, hon som annars inte gillar hemmagjorda, så det tar jag som ett bra betyg! :)

Inga kommentarer: