tisdag 26 februari 2008

Läskigt!

Jobbade stängning ikväll. Vid 20 såg jag en bil stå uppe vid containrarna, inget specillt med det.. Men en timme senare såg jag att det satt folk i den! Rutorna helt immiga osv, lite läskigt.. Varför sitter de där liksom? Ringde Thony och nojade mig, innan jag ringde polisen som var där på 10 min. (Det var på lokala nr'et, undra hur fort det går då om det är akut..?) Verkade vara nåt skumt iaf. Ena polisen tackade mig för att jag ringt och förklarade även att utlänningarna i bilen inte kunde ett ord svenska. Lite nyfiken vad det var, men något lurt var det säkerligen. Hasch eller olagliga invandrare var mina första tankar.
Aja, var skönt att de kom så fort iaf, så jag kunde åka hem. Vill ju inte lämna soporna till imorn och ville absolut inte gå med dem så länge några skummisar satt däruppe och ugglade.

Nu sitter jag här med ny färg i håret. På Tindras begäran. Under middagen häromdagen påminde hon om att jag borde färga håret igen. Och rött som Ariel skulle det vara :P "Ja, då blir jag som en filmstjärt ju!" svarade jag. Filmstjärt för att Tindra antagligen blandade ihop det där med "filmstjärna" och Ariels "stjärtfena".
Hoppas det blir mer hållbart denna gång. Nu innan var jag fläckvis rödblond :/ Men nu har jag iaf inte blekt, bara färgat direkt på. Hoppas, hoppas.

Inga kommentarer: