fredag 30 april 2010

Valborg

Nu är jag så förkyld att jag känner mig som gråtfärdig hela tiden. Jobbigt! Får se hur det går att jobba imorgon natt då...
Middagen idag då, gick inte så bra med grillningen till en början. Fick bra glöd, men så bara *poff* så försvann allt, all kol uppbränd bara sådär. Mysko. Slängde på ny, men då tog det ett bra tag innan det börja glöda. Men till slut så :) Vi fick då i oss mat! Inte lika gott som sist vi grillade kycklingen så, förmodligen för att den fick ligga så länge så de vart lite "hårda kanter".
Efterrätten blev donuts efter T's val. Sen spelade hon och jag lite Sing it, ingen J ville sjunga med oss :P

T ville iväg och se på brasa. Åkte med J förbi kyrkan här, där hade de en såndär liten eld, typ som man gör upp på vintern för att grilla korv. Fjantigt! Och det "Valborgsfirandet" annonserar de med. Så vi gick upp till nästa gata, men där var det ingen brasa alls nu. Frågade T om hon inte ville ha mys hemma och se Så ska det låta istället, men nä... Så vi fick ta bilen och åka iväg till kyrkan i stan. Där hade de en riktig brasa :) Så vi stod där en stund o väntade på att hela skulle börja brinna.
Och så hem och se en bit av Snow dogs, äta chips, salta pinnar och lite julmust till det!

Inga kommentarer: