lördag 3 april 2010

Vi hann :)

Först fick jag göra färdigt köttet, som inte hade blivit riktigt färdigstekt under natten då jag stängt av ugnen. Men det blev gott sen iaf! T gillade det också :) ...Trots att hon kollat på "kolbitarna" i ugnen med avsmak. Ser ju faktiskt inte så gott ut då heller.

Efter det åkte vi upp på Barnens Hus och hittade massor med fjädrar. T plockade ner en och tog med till kassan där hon fick sin present: en pysselbok med kritor. Hon köpte även en PetShop för sina sista pengar :P

Vidare till gymmet. Höll väl på en timme ungefär, T kämpade på hon med -körde lite rodd, crosstrainer, trampmaskin och löpband. På löpbandet lyckades hon få så hög fart att hon inte hade tid att sakta ner det :P När vi var klara blev det mörkt i lokalerna. Kolsvart i duschen. Så vi fick varsitt äpple i väntan på ljus.

Hem och fortsätta städningen. Baka tårtan, göra marsipanägg till densamma. Hjälptes även åt att skotta av större delen av altanen. Blev otroligt nog klar med maten precis i tid :) Det bjöds på tjälknöl och potatisgratäng.

Inga kommentarer: