tisdag 6 juli 2010

Hemma

Nu är vi hemma. Kom till stan vid 20, for förbi pappa och lämnade igen det vi lånat och sen till affären. Köpte en liter mjölk, en limpa och en liter jordgubbar :)
Åkte från hotellet vid 11, till Jamtli. Ingen höjdare måste jag säga. Det bästa med stället var att vi fick gå in i hagen med getter och killingar. Och när vi gick in på en gård med lösa höns och en tupp så fick T hjälpa till att mata dem :) Sen åkte hon en karusell med slänggungor. Gick även en vända på museet inne, men det var inte mycket att se där. Inget riktigt museum heller.
Vid 13 åkte vi hemåt. Stannade efter en timme för lunch, pizza från igår :) Sen stannade vi på Enebacken för middag, mackor och melon. Var även i lekparken en stund. Den var nyrenoverad med nya "fjädergungor" och en ny rutschbana.

Imorgon tänkte jag att vi kanske skulle ta och cykla iväg till Falkan och bada. Får se om vädret tillåter det. Annars får vi försöka städa upp lite här hemma och tvätta måste jag göra. Sen ska vi följa med pappa/morfar till Bergsbyn och äta gigantiska mjukglassar :) Pappa frågade om T vart där förut, vilket hon har. Jag har däremot inte det :P

Inga kommentarer: