söndag 26 september 2010

Godnatt

Nyss hemkommen från jobbet.. Lite tidigare än igår :) Så nu ska man bara göra något i en timme eller så innan det blir dags för sängen. Måste vara uppe lite till alltså, kan aldrig somna direkt efter jobb. När man stressat runt i 4-5 timmar under natten krävs det en stund för att varva ner.
Innan jobbet blev det cruising en vända med M och några till :) Var väldigt dött ute, vi såg väl totalt ett 10-tal bilar till. Men det var ju trevligt i bilen iaf! Bara synd att jag skulle jobba då, så fick ju bli nyktert och inte så länge heller. Men det blir väl kanske fler tillfällen, till våren om inte annat :P

Nu börjar det ju bli höst på riktigt. Fick skrapa rutorna för första gången nu när jag for från jobbet. 1,5 c visade yttertemperaturmätaren. Hemma sjönk det till 0,5. Tur man har garage :)

Tycker jag borde skrivit mer i veckan, men har som inte haft något att skriva om. Har inte gjort så mycket alls. Enda utöver det vanliga var väl p-festen i torsdags. Middag, lekar, en massa surrande och en massa alkohol :)

Inga kommentarer: